Ganzenvlees heeft een heerlijke wildsmaak. Ook heeft het vlees het bijkomende gezonde voordeel dat er heel weinig vet in zit. Zo past het dus bij diverse recepten en diëten. Daarnaast kun je het op allerlei manieren combineren. Wat denk je in plaats van een hamlapje in de traditionele aardappel-vlees-groente combinatie een stukje ganzenborstfilet van jonge gans? Of ganzenworst ter vervanging van de oer-Hollandse rookworst naast de stamppot. Verder is het zelfs lekker met rijst, risotto of pasta.
Bovendien kun je een gans recept vinden wat bij elk seizoen of elke gelegenheid past. Voor Kerst kun je bijvoorbeeld mooi ganzenborstfilet serveren met haricots verts en paddestoelensaus. Is het hoogzomer en wil je juist een wat lichter gerecht? Je kunt allerlei ganzenrecepten vinden voor salades of zelfs je favoriete groenten combineren met gans, wat rijst en een dressing. Een glas witte wijn erbij en de zomeravond is compleet. Of ben je de sjasliek op de barbecue helemaal zat? Dan zit je goed met onze smaakvolle GansWorst met wat peper en zout.